TECİMEN İLE ANTAKYA EĞİTİMİ DAHA GÜÇLÜ

TECİMEN İLE ANTAKYA EĞİTİMİ DAHA GÜÇLÜ

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, kent genelinde depremde zarar gören okulların yeniden inşası için dur durak bilmeden çalışıyor.

Müdür Tecimen, son olarak kurmaylarıyla birlikte kentte tadilatı süren okullara inceleme ziyaretleri gerçekleştirdi. Ekiplerden bilgi alan Tecimen, okulların yakın zamanda açılacak olan yeni eğitim dönemine kadar hazır olması için ekiplere talimat verdi. Müdür Tecimen, yeni dönemde öğrencilerin tüm tehlikelerden uzak ve eksiksiz bir döneme başlaması için çalışmaların aralıksız süreceğini kaydetti.

“GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”

REKLAM ALANI

İncelemelerinin ardından gazetemize konuşan Tecimen; “Antakya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mehmet Öztürk ve Hatay İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlyas Alca ile birlikte güçlendirme kapsamına alınan okullarımızı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldık. Antakya’mızda yeni dönemde sorunsuz bir eğitim için gereken tüm çalışmaların yapılması için görevimizin başındayız” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.