TEKSÖZ, 40 BİN ÜYEMİZLE GÖREVE HAZIRIZ

TEKSÖZ, 40 BİN ÜYEMİZLE GÖREVE HAZIRIZ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay’ın 70 odasının, 1.000 yöneticisinin ve 40.000 esnafının kayıtlı olduğu HESOB’un, Hatay’da yanan ormanların yeniden ağaçlandırılması için gerçekleşecek olan kampanyada görev almaya hazır olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Belen’de başlayan, Arsuz ve İskenderun’u da içine alan geniş bir bölgeyi kaplayan orman yangınlarında 400 hektarlık alan kül oldu. Terör saldırısından şüphelenilen yangınların ardından yurt çapında Hatay için fidan bağışı ve ağaçlandırma kampanyaları başlatıldı. Bu kampanyalara en büyük destek de Hatay’da 40 bin üye ve yüzbinlerce vatandaşa hitap eden HESOB’tan geldi. Kurmaylarıyla birlikte bir toplantı gerçekleştiren HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, birlik olarak her türlü kampanyaya destek olacaklarını belirtti.

NEREYE İHTİYAÇ VARSA HESOB ORADADIR

Gazetemize değerlendirmelerde bulunan Başkan Teksöz, yangın sürecinin başından bu yana bölge ile irtibatımızı koparmadık. İlk günden bu yana hain saldırılarla yara alan bölgelere ulaşarak gerekli yardımları yaptık. Kalbimiz hep orada attı. Hatay’da bize ne zaman ihtiyaç duyulsa bir her zaman ilk adımı attık. Şimdi Hatay’ın en çok ihtiyacı olan şey fidandır, ormandır. Biz 70 odamız, 1000 yöneticimiz ve 40 bin üye esnafımızla her türlü göreve hazırız. Her üyemiz 1 fidan dikse 40 bin fidan yapar. Bu da kocaman bir ormanı HESOB’un oluşturması demektir. Biz her türlü kampanyada bu tür bir konuda her oluşumda yer almaya hazırız. Hatay’da neye ihtiyaç varsa HESOB oradadır. 15 Temmuz’da devletimize destek için alanlardaydık. Her türlü afette o bölgeye ilk giden biz olduk. Bugün yine HESOB olarak elimizi taşın altına koymaya, tüm gücümüzle ağaçlandırma kampanyasında yer almaya hazırız” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.