USTA GAZETECİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

USTA GAZETECİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • 20.05.2020 19:17 | Güncellenme: 07.07.2025 09:09
  • 0
  • 1
  • A+
    A-

Hatay’ın köklü, saygın ve sevilen ailelerinden olan Akyürek ailesinin büyüğü, emekli TRT Hatay Eski Temsilcisi ve duayen gazeteci Çelik Akyürek tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği nedeniyle vefat etti. Merhum Çelik Akyürek’in cenazesi bugün Mezarlık Kompleksinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta bulunan aile mezarlığına dualar ve gözyaşlarıyla defnedildi.

Koronavirüs tedbirleri sebebiye sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen cenaze törenine Siyasi partilerin temsilcileri, STK Başkanları, Basın mensupları, Akraba ve sevenleri katılarak Akyürek ailesinin acısına ortak oldular. Taziye’nin genelge gereği telefon ve SMS ile alınacağı bilgisi verildi.

HATAY MEŞ’ALE GAZETESİ olarak Merhum Çelik Akyürek’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Haber Merkezi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ