VALİ MASATLI DEVLETİN ŞEFKATLİ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

VALİ MASATLI DEVLETİN ŞEFKATLİ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

Hatay’da 6 Şubat’tan bu yana yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, kentte devletin şefkatli yüzünü göstererek takdir topladı.

Eşi Esra Masatlı ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen İftar Programı’nda ailelerle bir araya gelen Vali Masatlı, Hatay’ı hızlıca ayağa kaldırmak için çalışmalara daha sıkı şekilde devam ettiklerini vurguladı.

Devletin varlık sebebinin insanları korumak olduğunu kaydeden Vali Masatlı programda yaptığı konuşmada; “Önce insan diyerek sosyal devlet anlayışı, sadece bugünümüzü değil, geleceğimizi de şekillendiren bir anlayıştır. 6 Şubat ve devamındaki depremlerden sonra birlik ve beraberliğimizi her geçen gün daha da güçlendirerek hızla ayağa kalktık. Zorluklar karşısında dünyadaki hiçbir devlet ve millet bu kadar hızlı hareket edemez. Devletimiz, insan ve merhamet odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor” dedi.

Valimiz, davetlilerin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı da tebrik ederek “Gün, dayanışma günüdür, bir olma günüdür” şeklinde konuştu.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.