YAPAR: MİLLETİMİZİN İSTEKLERİNİ EMİR OLARAK GÖRÜYORUZ!

YAPAR: MİLLETİMİZİN İSTEKLERİNİ EMİR OLARAK GÖRÜYORUZ!

Başkan Yapar, Alaattin Mahallesi’nde Muhtarlarla Buluştu

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Alaattin Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi.

Alaattin Mahalle Muhtarı Galip Şerifoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Başkan Yapar’ın yanı sıra AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez, belediye başkan yardımcıları, Akçaova, Arpahan, Aşağıoba, Derince, Hasanlı, Melekli, Paşaköy, Saçaklı, Suvatlı ve Yeşilova Mahalle Muhtarları katılım gösterdi.

REKLAM ALANI

Mahalle muhtarlarıyla mahallelerinde yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunan Başkan Yapar, mahallelerin ihtiyaçlarının giderilmesi için Belediye olarak her daim çalışmalarını sürdürüleceğini belirtti. Başkan Yapar, mahalle sakinlerinin isteklerini emir olarak gördüğünü vurgulayarak taleplerin gerçekleştirilmesi konusunda hassasiyet gösterildiğini ifade etti.

Başkan Yapar, toplantıya ev sahipliği yapan Alaattin Mahalle Muhtarı Şerifoğlu’na teşekkür etti.

Toplantıya katılan mahalle muhtarları, mahallelerin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda gösterdiği duyarlılık ve özveriden dolayı Başkan Yapar’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.