ALTINÖZÜ’NDE 958 KONTEYNERDE BİNLERCE KİŞİ MİSAFİR EDİLİYOR

ALTINÖZÜ’NDE 958 KONTEYNERDE BİNLERCE KİŞİ MİSAFİR EDİLİYOR

Altınözü Kaymakamlığı ve AFAD Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü Konteyner Kent çalışmaları sürüyor. 5 konteyner kentin yer aldığı Altınözü ilçede toplam 958 konteyner bulunuyor. Binlerce vatandaşa ev sahipliği konteyner kentlerde bu sayının daha da artması için çalışmalara devam ediliyor. Yetkililer, Geçici Konaklama Merkezi olarak hizmet veren konteynerlere yerleşen vatandaşların kalıcı konutlar yapılana kadar en iyi şartlarda misafir etmeye devam ettiklerini ifade ediyor.

Fatikli, Sarılar, Yenişehir, Adliye ve Makine İkmal bölgesinde kurulan konteyner kentlerde toplam 958 konteyner yer alırken bu konteynerlerde de binlerce depremzede vatandaş mevsim koşullarına dayanıklı, eşyalı yapılarda kalıcı evler inşa edilene kadar yaşamaya devam edecek.

Konteyner kente yerleşmek isteyen vatandaşların Altınözü Kaymakamlığı hizmet binası içinde yer alan AFAD birimine başvuru yapmaları gerekiyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.