YIKILSADA SARAY CADDESİ SANATÇILARIN GÖZDESİ

YIKILSADA SARAY CADDESİ SANATÇILARIN GÖZDESİ

Çukurova Çağdaş Sanat Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından Cumhuriyetin 100. yılında, 6 Şubat depreminin yıkımın ardından Çukurova ve Akdeniz Bölgesinde yeni bir başlangıca doğru parolası ile düzenlenen 1. Akdeniz Bienali/Çağdaş Sanat kapsamında gerçekleşen Saray Caddesi Resim Çalıştayı renkli görüntülere sahne oldu.

Antakya Belediyesi ve Ayhan Kara Vakfı destekleri ile gerçekleşen Hatay programları bünyesinde gerçekleşen Saray Caddesi Resim Çalıştayında Türkiye’nin ünlü ressamları ile birlikte bölgemizin başarılı ressamları da hünerlerini sergilediler.
Kuratörlüğünü Prof.Dr.Tansel Türkdoğan, Doç.Dr.Seyhan Boztepe ve Dr.Fırat Arapoğlu’nun yaptıkları Saray caddesi Resim Çalıştayı süresince vatandaşlarda sanatçıları yalnız bırakmadılar.
Şehrimizin başarılı ressamlarından olmasının yanında Saray caddesi Resim Çalıştayını organizatörlüğünü gerçekleştiren Ressam Selmani Baki Kocaispir yaptığı açıklamasında, “15 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında Osmaniye, Kahramanmaraş, Mersin , Tarsus, Adana, Hatay ve Osmaniye’de gerçekleşecek olan 1.Akdeniz Bienali/Çağdaş Sanat’ın Hatay programlarını başarılı bir biçimde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’nin ünlü ressamlarının da yer aldıkları Saray Caddesi Resim Çalıştayı ile Ayhan Kara Vakfı Resim Çalıştayını yoğun ilgi altında gerçekleştirdik. Sanatın iyileştirici gücü ile yola çıktığımız programımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Çukurova Çağdaş Sanat Kültür ve Eğitim Vakfına , Antakya Belediyesi İzzettin Yılmaz’a ve Ayhan Kara Vakfı Başkanı ve aynı zamanda Çukurova Çağdaş Sanat Kültür ve Eğitim Vakfı Hatay Temsilcisi Ayhan Kara’ya, Çukurova Çağdaş Sanat Kültür ve Eğitim Vakfı Genel Koordinatörü ve Danışmanı Sanatçı, Sanat Yazarı, Şair ve Kurucular Kurulu Üyesi Ekrem Kahraman’a, katılım gösteren tüm sanatçı dostlarımıza ve bizleri hiç yalnız bırakmayan sanat severlere şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.