31 MART’TAN SONRA HATAY’IN MAKUS TALİHİ DEĞİŞECEK

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, ulusal medyanın önemli yazar ve gazetecilerine kahvaltı verdi.

31 MART’TAN SONRA HATAY’IN MAKUS TALİHİ DEĞİŞECEK

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, ulusal medyanın önemli yazar ve gazetecilerine kahvaltı verdi.Serdar Arseven, Emin Pazarcı, Hasan Öztürk, Didem Arslan Yılmaz, Hadi Özışık, Sevilay Yılman, Yusuf Ziya Cömert, Mustafa Şen ve Bülent Aydemir gibi Türk basın camiasının önemli isimlerinin de aralarında olduğu deneyimli gazeteci ve yazarları Hatay’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güler, ‘İnşallah 31 Mart’tan sonra Hatay’ın belediyecilik anlamındaki makus talihini değiştireceğiz ve o zaman daha güzel şartlarda, daha uzun süre sizleri ağırlamaktan ve Hatay’ı daha fazla tanıtmak memnuniyet duyacağız. Çünkü Hatay’ın geçmiş 5 yıllık süreçte belediyecilik anlamında geri kalmışlığından sonra buna ihtiyacı var.


HATAY TÜRKİYE’DE ÖRNEĞİ OLMAYAN BİR ŞEHİR
Hatay’ın uzun zamandır hep olumsuz haberlerle anıldığını belirten Güler,’ Özellikle Reyhanlı patlaması, Cilvegözü olayı, yanı başımızda patlayan Suriye İç savaşı gibi… Ama Hatay kadim bir şehir bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış bir şehir. Daha fazla güzellikleri sahip bir şehir ve daha fazlasını hak ediyor. 3 semavi dinin buluşma noktası ve barış içerisinde yaşamakla Türkiye’ye örnek bir şehir olan Hatay’ın başka bir örneği olduğunu zannetmiyorum.’
TÜM BU GÜZELLİKLERE RAĞMEN GERİ KALMIŞLIK CHP’NİN ESERİ
Bir tarafta yaylalarımız bir tarafta sahilimiz bir tarafta tarihimiz; tüm bu güzelliklere sahip iken bu kadar geri kalmış başka bir şehir de yok maalesef. Sizlerin Hatayla alakalı görüşlerinizi ve Hatay’a sahip çıkmınızı önemsiyoruz. Hatay Habib-i Neccar’ın diyarı, ilklerin olduğu şehir. Hatay aynı zamanda Beyazıd-i Bestami, Hızır Aleyhisselam, Şeyh Kuşeyri, büyük düşünür Cemil Meriç diyarıdır. Bugün hemen yanında bulunduğumuz cadde dünyanın ilk ışıklandırılan caddesidir. Saint Simon manastırı ile, titus tünelleri ile, Bahrez kalesiyle İsos harabelieriyle tarihi önemli bir mirasa sahip şehrimiz Hatay. 660’dan fazla yemeği ile bir Gastronomi şehtriyiz aynı zamanda. Her ne kadar son dönemlerdeki CHP’nin belediyecilik anlayışı sebebiyle Gaziantep kadar tanıtımımızı yapamasak da Antepliler’in Hatay lezzetlerini tatmak için hafta sonları buraya geldiklerini siz bizden daha iyi biliyorsunuz. HABER: M. MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.