AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATLARI DİMDİK AYAKTA

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATLARI DİMDİK AYAKTA

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu İlçe kongrelerinin sona ermesinin ardından bir basın bülteni yayımladı. Yeloğlu yayımladığı basın bülteninde şu ifadelere yer verdi.

‘‘5 Eylül 2020 tarihinde başlayıp, 23 Eylül 2020 tarihinde sona eren 15 İlçemizin olağan genel kurulları sona ermiştir. Kongrelerimize başladığımız ilk günden son anına kadar teşkilatlarımız dimdik ayakta,heyecan,coşku, birlik ve beraberlik bir bütün halindeydi. Vatandaşlarımızın desteği, AK Parti teşkilatlarımıza olan güveni, en önemlisi Cumhurbaşkanımız,Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan güveni ilk günkü aşk ve heyecan ile devam ediyordu. Cumhurbaşkanımız,Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, katılımıyla bize güç katan Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, kongrelerimizde bizleri yalnız bırakmayıp Divan Başkanlığını üstlenip emek ve gayretleriyle bizi onurlandıran İl koordinatörümüz Çankırı Milletvekilimiz Sayın Salim Çivitcioğlu’na, yine kongrelerimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimize ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Sayın Lütfi Kaşıkçı’ya, destekleriyle yanımızda olan Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Siyasi Partilerin Başkan ve yöneticilerine, Yerel yönetimlerimizin mihenk taşları olan çok değerli Muhtarlarımıza,Mahalle temsilcilerimize ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve yöneticilerine katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim’’ dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.