Erasmus projesi katılımcıları İtalya’dan döndü

Erasmus projesi katılımcıları İtalya’dan döndü

Erasmus projesi katılımcıları İtalya’dan döndü

Erasmus+ Projeleri kapsamında İtalya’nın Cosenza şehrinin Acquappesa kasabasında Neverland Europe Derneğinin ev sahipliğinde 1-8 Haziran 2019 tarihleri arasında “Leaders for the Future” adlı proje düzenlendi.

Projeye Kaymakamlığımızı temsilen Proje Koordinatörü Yeliz Sevim, Antakya Geçici Eğitim Merkezi Koordinatörü Mehmet Fansa ve Gazi Üniversitesi öğrencisi Mustafa Akgün katıldı. Projeye İtalya, Romanya, Türkiye, Hırvatistan, Polonya, Bulgaristan, Litvanya ve İspanya ülkelerinden yaşları 20 ile 70 arası değişen 26 kişi katıldı. Proje esnasında Türkiye ekibi sunum ve çalıştaylar düzenlemek suretiyle projede aktif katılım gösterdi.Belen Kaymakamlığı Proje Koordinatörü Yeliz Sevim yaptığı açıklamada; 8 gün süren proje kapsamında katılımcılara liderlik, iletişim, takım çalışması gibi çeşitli konularda birçok çalışmalar ve çalıştaylar ile katılımcıların bu yöndeki yeteneklerini arttırmaya yönelik faaliyetlerin düzenlendiğini, Cosenza bölgesinde IIS Silvio Lopiano Cetraro lisesi ziyaret edilerek Erasmus+ Programını tanıtıcı ve grup liderlikleri üzerine faaliyetler gerçekleştirildiği,  bölgedeki tarihi mekanların gezildiği, okçuluk faaliyetleri düzenlenmek suretiyle katılımcılara okçuluk sporu hakkında bilinçlenme fırsatı sunulduğu, Proje süresince kültürel etkinlikler de düzenlenerek Türk ekibi de ülkemizi ve kültürümüzü yurtdışında yabancı katılımcılara tanıttıklarını ifade ettiProje süresince çalıştaylar, eğitimler ve aktivitelere tüm ülkelerden aktif katılım gösterilerek Erasmus+ projesini başarı ile tamamlandı. Proje sonunda katılımcılar Avrupa Birliği tarafından verilen “Youthpass” sertifikalarını alarak ülkelerine döndüler. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.