ATSO’DAN YERELE DESTEK ETKİNLİĞİ

ATSO’DAN YERELE DESTEK ETKİNLİĞİ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Üreten Yöre Üreten Türkiye Projesi adı altında 8 Mart Cumartesi günü toplantı düzenleyecek. Deprem bölgesindeki yerel ürün ve hizmetlerin ulusal ve uluslararası arenada tanıtımı ile ekonomiye kazandırılması ve yerel üreticilere ses olmak hedefi ile düzenlenecek toplantı Gardenia Kır Bahçesinde saat 14.00’da başlayacak. Toplantının ilk oturumunda etkinlik açılışı yapılacak. Saat 15.00’da ise Standların gezilmesi, ikili görüşmeler ve sertifika dağıtımı gerçekleştirilecek. ATSO sosyal medya hesabından etkinliğin detaylarına dair yapılan açıklamada ;

“Deprem bölgesindeki özellikle yerel ürün ve hizmetlerin ulusal ve uluslararası arenada tanıtımı ile ekonomiye kazandırılması, yerel üreticilerimize ses olmak ve deprem bölgesindeki illerimizi ihracat üssü haline getirmeyi amaçlayan “ÜRETEN YÖRE ÜRETEN TÜRKİYE PROJESİ” TOPLANTISI 08 Mart Cuma günü gerçekleştirilecektir. Toplantılara tüm üyelerimiz davetlidir.

08 Mart Cuma Program 14:00-15:00 Etkinlik açılış (Gardenia Kır Bahçesi Defne/Hatay)

15:00-18:00 Standların gezilmesi, ikili görüşmeler ve sertifika dağıtımı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.