HATAY KARAYOLU KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı , Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a, “Hatay’a geldiğinizde tebdili kıyafetle ilçe yollarını gezin ve görün, durumu anlayacaksınız” dedi

HATAY KARAYOLU KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı , Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a, “Hatay’a geldiğinizde tebdili kıyafetle ilçe yollarını gezin ve görün, durumu anlayacaksınız” dedi.
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, TBMM’de Ulaştırma Bakanlığı bütçesi görüşülürken söz alarak yaptığı konuşmada, Hatay’ın, karayolları hizmetlerinden hak ettiğini alamadığını ve karayollarının Hatay’da geri kaldığını savundu. TBMM Genel Kurulu’ndaki oturuma katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M.Cahit Turhan’a hitaben yaptığı konuşmasında, ilimiz ilçe yollarıyla ilgili bilgi veren Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, şunları söyledi:
“Antakya-Yayladağı yolu 44 km olup, 16 yıldan beri tamamlanamadı. Antakya-Altınözü yolu 24 km olup, bu yola henüz başlanamadı. Onun için ‘tamamlanamadı’ diyemiyorum. Kırıkhan-Reyhanlı arası 36 km olup, tamamlanamadı, Kırıkhan-Hassa yolu 38 km olup, tamamlanamadı.
Sayın Bakanım… Mutlaka Hatay’a geleceksiniz. Valilik ve siyasi parti ziyaretinizin ardından, aynı gün Hatay’da kalıp ertesi sabah tebdili kıyafetle ve sivil plaka araçla ilçeleri gezerseniz, ilçe yollarının durumunu görürsünüz. Karayolları, Hatay’a hizmette geride kaldı!
HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.