VOLEYBOL HAKEM KURSU BAŞARIYLA TAMAMLANDI

VOLEYBOL HAKEM KURSU BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Hatay’da düzenlenen Voleybol Hakem Kursu başarıyla tamamlandı. 3 Gün süren kursun eğitmenliğini Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Hoşnut üstlenirken, Kurs Direktörlüğünü Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Genel Sekreteri Meral Taşpınar yürüttü.
Hatay’da voleybolun gelişimine katkı sunmayı amaçlayan kursa ilgi yoğun olurken, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Bekir Özçelik ve Hatay Voleybol İl Temsilcisi M. Kemal Söner de sürece destek verdi.
Kurs süresince aday hakemlere teorik ve uygulamalı eğitimler verilerek, voleybolun oyun kuralları, hakemlik bilgisi ve saha içi yönetim konularında donanım kazandırılması hedeflendi.
Hatay Voleybol İl Temsilcisi Kemal Soner, “Hatay’da sporun gelişimi adına önemli bir adım olarak görülen bu kurs ile genç hakemlerin yetiştirilmesi hedeflendi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.