BEŞİKTAŞ’TAN BELEN’E YARDIM ELİ

BEŞİKTAŞ’TAN BELEN’E YARDIM ELİ

Beşiktaş JK Başkan adayı ve Türkiye Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcısı Hasan Arat Belen’de ziyaretlerde bulundu.

Belen’in sporsever Başkanı İbrahim Gül’ün de eşlik ettiği ziyarette Belen’de Basketbol Konteyner Kentte depremden etkilenen vatandaşları ziyaret eden Arat, çocuklara Beşiktaş forması hediye etti. Deprem felaketinin izlerini silmek için Beşiktaş kulübü olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye devam edeceklerini kaydeden Arat, Hatay’da kendisini güler yüzle karşılayan Başkan İbrahim Gül’e ve tüm depremzede Hataylı vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

BAŞKAN GÜL ARAT’A BAŞARI DİLEDİ

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Beşiktaş Spor Kulübü’nde yakın zamanda gerçekleşecek ola seçimde başkan adayı olan Hasan Arat’a ziyareti için teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

Başkan Gül yaptığı açıklamada; “Türkiye Milli Olimpiyat Komite Başkan Yardımcısı ve Beşiktaş JK Kulübü Başkan Adayı Hasan ARAT’la birlikte, Belen Basketbol Konteyner Kentte depremden etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret ederek sohbet ettik. Yaşadığımız deprem felaketinin ardından vatandaşlarımızın yanında olan herkese, çok teşekkür ederim” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.