HGC’DEN ANLAMLI DESTEK

YETİŞEN: MEHMETÇİKLERİMİZİN YANINDAYIZ

HGC’DEN ANLAMLI DESTEK

Bu yıl Hatay’da 3.’sü düzenlenen Şehit Gülşah Güler Futbol turnuvasında HGC (Hatay Gazeteciler Cemiyeti) adına sahaya çıkan Hataylı Basın mensupları turnuvanın 3.maçı öncesinde seremonide açtıkları pankartla Barış Pınarı Harekâtı’nda savaşan Mehmetçiğe destek vermesinin ardından bu kez de Bayraklı destek çağrısında bulundu. STK’lara çağrıda bulunan Cemiyet Başkanı Ahmet Yetişen “harekâta destek olmak boynumuzun borcu.

Vatanımız için, evlatlarımız için herkes desteğini bayraklı olarak göstersin” çağrısında bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişiminde Ankara Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen Özel Harekât Komiser Yardımcısı Gülşah Güler onuruna bu yıl 3.’sü düzenlenen futbol turnuvasında bu yıl ilk defa mücadele eden Hatay Gazeteciler Cemiyeti futbol takımı Suriye’de PKK-PYD güçlerine düzenlenen Barış Pınarı harekâtına açtıkları pankartla destek verdi.

Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile oynanan maç öncesi seremonide pankart açan basın mensuplarından oluşan takım Barış Pınarı Harekâtı’na destek olarak tribünleri dolduran taraftarlardan alkış aldı. İki takım sporcularının birleşerek poz vermesi de desteğe anlam kazandırdı.

REKLAM ALANI

YETİŞEN: MEHMETÇİKLERİMİZİN YANINDAYIZ

Hep birlikte verilen pozun ardından açıklamalarda bulunan Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, “Askerlerimiz Suriye’de ülkemizin güvenliği için canlarını hiçe sayarak büyük bir savaş veriyor. Biz de onlara destek olmak amacıyla maç öncesinde pankart açarak desteğimizi göstermek istedik. Bu anlamlı harekete imza atan basın mensubu arkadaşlarımı kutluyor, askerlerimizin bu savaşta muzaffer olmalarını diliyorum. Biz Hataylı basın mensupları olarak her zaman Mehmetçiklerimizin ve devletimizin yanındayız. Futbol turnuvasında mücadele eden tüm takımlara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.