HATAY VALİLİĞİ’NDEN NORMALE DÖNÜŞ ADIMI KAMU ÇALIŞANLARININ İZİNLERİ SONA ERDİRİLDİ

HATAY VALİLİĞİ’NDEN NORMALE DÖNÜŞ ADIMI KAMU ÇALIŞANLARININ İZİNLERİ SONA ERDİRİLDİ

Hatay Valiliği deprem felaketinin ardından hizmetlerin eksiksiz şekilde yerine getirilmesi ve normale dönüşün hızlandırılması adına kamu personelleri izinlerinin sona erdirildiğini açıkladı.
Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Cumhurbaşkanlığının 15.02.2023 tarih ve 2023/5 sayılı Genelgesi, 27.02.2023 tarihli Hatay Valiliği resmi internet sitesinde yayımlanan idari izin duyurusu.
06.02.2023 tarihinde meydana gelen depremler sebebiyle olağanüstü hal ilan edilen illerdeki kamu
kurum ve kuruluşlarında çalışanların mezkur tarihten geçerli olmak üzere idari izinli sayılmalarına veya uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma usullerine tabi tutulmasına ilişkin yayımlanan Cumhurbaşkanlığının ilgi (a) sayılı genelgesine istinaden, 27.02.2023 tarihinde Valiliğimiz resmi internet sitesi üzerinden duyurularak uygulaması başlatılan, idari izin, esnek çalışma ve uzaktan çalışma yöntemlerinin, kamu hizmetlerinin daha sağlıklı ve eksiksiz yerine getirilebilmesi, ilimizin hızlı bir şekilde normale dönüşünün sağlanabilmesi amacıyla sonlandırılmıştır. Bu hususta tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızda idari izin kullanan, esnek veya uzaktan çalışan personelimize gerekli duyuru ve tebligatların yapılarak 10 Temmuz 2023 pazartesi günü mesaiye başlamalarının sağlanması ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi hususunda gereğinin yapılmasını önemle arz/rica ederim” denildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.