BAYRAKÇIOĞLU, EMRULLAH GÜLEN’E TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDU

BAYRAKÇIOĞLU, EMRULLAH GÜLEN’E TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDU

AK Parti Antakya İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’nde yeniden Antakya İlçe Başkanlığına seçilen Av.Emrullah Gülen’e tebrik ziyaretleri sürüyor. Emrullah Gülen’e, son olarak Hatay Bölge Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu tebrik ziyaretinde bulundu. Bayrakçıoğlu’na ziyarette Ahmet Erginer de eşlik etti.

GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM

 AK Parti Antakya İlçe Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette kısa bir konuşma yapan Hatay Bölge Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, “Avukatlık mesleğinde gösterdiğiniz üstün başarı ve gayretinizin yanı sıra geçen dönem AK Parti Antakya İlçe Teşkilatı’nda yaptığınız çalışmalar takdire şayandır. Bu çalışmaların karşılığında sizler bir kez daha bu göreve layık görüldünüz. Umuyorum ki Antakya’mız, Hatay’ımız ve ülkemiz adına önemli çalışmalarda bulunacaksınız. AK Parti Antakya İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilmenizden dolayı sizi ve yönetim kurulu üyelerini kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ZİYARETİNİZ BİZİ ONURLANDIRDI

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen de yaptığı konuşmada, “Nezaketiniz için teşekkür ediyorum. Sizlerin de Hatay Bölge Hastanesi’nde ve daha önceki görevlerinizde çok başarılı olduğunuzu görüyor ve takdir ediyorum. AK Parti, ülkemizde her alanda olduğu gibi sağlık alanında çok önemli yatırımlar yapıyor. Hatay’da yapılan Bölge Hastanesi’ni de sizin gibi başarılı birisine emanet ediyor. Dolayısıyla sizlerin görevinizde göstermiş olduğunuz başarı, ülkemizin ne derece doğru işler yaptığını da göstermiş oluyor. Bu anlamda zor bir dönemden geçerken, vatandaşlarımızın sağlığına kavuşmaları adına can siperane çalışan sizin nezdinizde tüm sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. Ziyaretiniz bizleri onurlandırdı. Size ve değerli Ahmet Erginer’e nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Nezaket ziyareti günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Haber: M. Mustafa ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.