DEVA ANTAKYA’DA ÜYE KAYITLARI DEVAM EDİYOR

DEVA ANTAKYA’DA ÜYE KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Yeni kurulmasına rağmen hızla teşkilatlanmasını ve kongrelerini tamamlayan DEVA Partisi’nde mahalle teşkilâtlanmasının yanı sıra üye kayıtları da hızla devam ediyor. Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Antakya İlçe Başkanlığı’nda üye kayıt işlemleri tüm hızıyla sürüyor.

ÇAKILI: DERT VARSA DEVA’SI DA VAR

DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı yaptığı açıklamada, “Her gün hemşehrilerimiz üye olmak için ilçe teşkilâtımıza geliyorlar. Nöbetçi arkadaşlarımız kendilerine yardımcı oluyor. Bugün de birçok hemşehrimizi DEVA saflarına katmanın haklı sevincini yaşıyoruz. DEVA ailesinin her geçen gün büyümesinden ve güçlenmesinden dolayı, Antakya’mızın ve ülkemizin geleceğine olan güvenimiz daha da artıyor. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın da her zaman dediği gibi “Dert varsa DEVA’sı da var. İlçe yöneticilerimiz de her geçen gün daha fazla hemşehrimize ulaşmak için var güçleriyle çalışıyorlar. Bu konuda bir yarış içine girmişler. İnanıyorum ki bu genç ve dinamik ekip Kocaeli’mizin ve ülkemizin bütün sorunlarını çözüp, insanımızı hak ettiği insanca yaşam standartlarına tekrar kavuşturacak. Bütün ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.