ÖZEL, MAHALLE VE SANDIK BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

ÖZEL, MAHALLE VE SANDIK BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel , partisinin Mahalle ve Sandık Başkanlarıyla Arsuz ilçesinde toplantıda bir araya  gelerek istişarelerde bulundu. Teşkilat mensupları, mahalle ve sandık başkanları ile bugüne kadar yapılan çalışmaları değerlendiren AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, bundan sonra da yapılacak çalışmaların bölge sakinlerine en iyi şekilde nasıl aktarılacağını ele aldı.

GÜVEN VE İSTİKRAR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Mahalle ve Sandık Başkanları ile yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Özel,  mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi.

REKLAM ALANI

İnsanın zor ve en sıkıntılı olduğu anda insanın sıkıntılarını dinlemek, çözümü ile alakalı çaba göstermek ancak yürekli insanların işi olduğunu ifade eden AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ” Sorun ve sıkıntıları yerinde görmeye , İmkanlarımız el verdiğince sorun ve sıkıntıları çözmeye çalışacağız. İnandığımız yolda, birlik ve beraberlik içinde güven ve istikrar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.