Beşiktaş Bayan Basketbol Takımını Ağırladılar

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi 4. Hafta mücadelesinde Hatay Büyükşehir Belediyespor ile oynamak üzere şehrimize gelen Beşiktaş bayan basketbol takımını ağırladı.

Beşiktaş Bayan Basketbol  Takımını Ağırladılar

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi 4. Hafta mücadelesinde Hatay Büyükşehir Belediyespor ile oynamak üzere şehrimize gelen Beşiktaş bayan basketbol takımını ağırladı. Karşılaşma sonrasında Beşiktaş kafilesini Şehir Kulübünde ağırlayan Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri renklerine gönül verdikleri takımlarının oyuncuları ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.
Beşiktaş bayan Basketbol takımı oyuncularına Hatay Büyükşehir Belediyespor’a maçın kaybedilmesi konusunda üzülmemelerini daha önlerinde çok maç olduğunu ve Beşiktaş’ın Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligini başarılı bir biçimde tamalayacaklarına inançlarının tam olduğunun altını çizen Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet
Yıldız ,kendilerini ağırlamaktan son derece memnun olduklarını belirttiği Beşiktaş bayan basketbol takımına bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diledi.
Kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Hatay
Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Beşiktaş bayan basketbol takımı teknik kadrosu ve oyuncuları bundan sonraki maçlarda başarı için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söylediler.
Yemek esnasında Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız’ı arayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman,göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı kendisine ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür etti. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.