EMEĞİMİZ BİR, HAYALLERİMİZ GERÇEK OLSUN

EMEĞİMİZ BİR, HAYALLERİMİZ GERÇEK OLSUN

Okulun konferans Salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı ile başladı. Öğrencilerin okudukları ilahilerin ardından, okul müdürü İbrahim Asarkaya günün anlam ve önemini belirten konuşmasında  “Öğrencilerimiz tarafından TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisinde birbirinden ilgi çekici çalışmalar, farklı lezzetlerin buluştuğu bir Kermes hazırlandı. Onları bu çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.  

TÜBİTAK Bilim Fuar sergisinin açılış kurdelesi kesildi ve öğrencilerin görselleştirdiği projeler katılımcılar için görücüye çıkarıldı. Proje tanıtım programının ardından kermesteki konuklara yöresel yiyecekler ikram edildi.

Erzin belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kundakçı, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Üsteğmen Halil Pehlivan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Furkan Mete, İlçe Müftüsü Gıyasettin Yılmaz, Okul Müdürleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK Temsilcileri, Okul Müdürü İbrahim Asarkaya, Öğretmenler ve öğrenciler etkinliğe katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu da 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde TÜBİTAK 4007 formatında hazırlanan “Emeğimiz Bir, Hayallerimiz Gerçek Olsun Projesi“ ile öğrenciler bağımsız olarak hayallerine yanlarına bir de akranlarını koyarak dokunmaya çalıştıklarını söyledi.

Erhan Kenanoğlu toplamda 15 atölye ile hazırlamış oldukları etkinliklerle öğrencilerin farklı gelişim alanlarına hitap etmeyi hedeflediklerini de belirterek “Bu projede oluşturulan tüm atölyeler özel gereksinimli öğrenci ile olağan gelişim gösteren akranının önce birlikte hayal edip, sonrasında emek gösterdiği etkinliklerden oluşmaktadır.  Müdürlüğümüz olarak bünyemizdeki Şehit Mehmet Sarıaslan İlkokulu, Ali Rıza Büyüker Ortaokulu, Akenerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Erzin Uygulama Okulu özel öğrencilerine ve akranlarına değerli katılımlarından dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.