TAM KAPANMA’DA GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ!

TAM KAPANMA’DA GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ!

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, pandemi tedbirleri kapsamında 17 Mayıs’a kadar devam edecek ‘Tam Kapanma’ sürecinde belediye hizmetlerinin aksamaması için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ‘Tam Kapanma’ sürecinde de görevlerinin başında olduklarını ve vatandaşların ihtiyaçlarını adrese teslim ettiklerini söyledi.

Başkan İzzettin Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, pandemi dönemi nedeniyle zor bir dönemden geçtiklerini belirterek, “Millet olarak bu zor günleri birlikte aşacağız. Vatandaşlarımdan isteğim kurallara uymaları ve ihtiyaçları dışında dışarıya çıkmamaları” diye konuştu.

REKLAM ALANI

Tam zamanlı kapanma döneminde belediye hizmetlerinin her alanda kesintisiz olarak devam edeceğini vurgulayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Bir yılı aşkın süredir Covid-19 salgınının yayılmasını engellemek için çalışıyoruz. Bu mücadelemiz kararlılıkla sürecek. Bir yandan kent genelinde hijyen çalışmalarımızı sürdürürken diğer yandan hemşehrilerimizin bu süreçte hiçbir mağduriyet yaşamaması için sosyal belediyecilik alanındaki hizmetlerimizi aksatmadan yerine getireceğiz” dedi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, pandemi tedbirleri kapsamında 17 Mayıs’a kadar devam edecek ‘Tam Kapanma’ sürecinde belediye hizmetlerinin aksamaması için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Vatandaşın mağdur olmaması için yoğun gayret sarfettiklerini belirten Yılmaz, özellikle, temizlik, alt-üstyapı, zabıta ve sosyal destek birimlerinin sahada, görevinin başında olduğunu ifade etti.

BU SORUNU HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Başkan Yılmaz, dezenfekte çalışmalarında vatandaşların ve kamu kurumlarının da destek taleplerini geri çevirmeden yoğun bir şekilde çalışıldığını dile getirdi.

Şehrin genelinde yapılan dezenfekte çalışmalarının aynı hızla devam edeceğini dile getiren Başkan Yılmaz, “Biraz daha sabırla bu zamanları daha kolay atlatacağız. Tüm bunların üstesinden birlikte geleceğiz. Bunun için öncelikle tüm kurallara uymanızı, tedbir ve önlemler kapsamında hareket etmenizi rica ediyorum. Önce ailemiz, sonra toplum sağlığı için kurallara mutlaka uyalım.” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.