LÜTFÜ SAVAŞ, CHP’YE KAFA TUTMAYA BAŞLADI

LÜTFÜ SAVAŞ, CHP’YE KAFA TUTMAYA BAŞLADI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş mensup olduğu CHP’de ehliyetli ve liyakatli teknik eleman yok bu yüzden ben belediyeye CHP’li personel alamıyorum şeklindeki sözleri CHP Hatay camiasında infial yarattı. Savaş’a  tepki gösterenler arasında İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Eski İl Başkanı Servet Mullaoğlu ve yüzlerce partili bulunuyor.

KERAMETİ KENDİNDE Mİ SANDIN ?

Partililerin sosyal medyada yayınladıkları mesajlar özet olarak şöyle”  Biz sana efsane dedikçe sen kendini gerçekten efsane sanmaya başladın sayın Savaş! Yaptığın haksız icraatlara, seni o makama taşıyan insanları hizmetsiz bırakmana, kardeşlerini, akrabalarını, arkadaşlarını belediye kadrolarına geçirmene bizler sustukça sen bizi salak anlamaz sandın ! Belediye kadrolarında ayak işlerini CHP’lilere yönetim kadrolarını yandaşlarına verdin!  Vaatlerini yerine getirmemene rağmen bu halk sana rekor oy vermeye devam edince sen kerameti kendinde sandın. Bu CHP’liler ne yapsam yine bana oy verecekler, bana mahkumlar diye belledin.Unutma Savaş ego ile kardeştir kibir. Ve insanlar en çok kendilerine güvendikleri zaman hata yapmaya başlarlar. Sen de hata yapmaya başladın. Sen artık kendini CHP seçmeninden de, CHP kadrolarından da hatta CHP’nin kendisinden de üstün görmeye başladın.

REKLAM ALANI

CHP VE KADROLARINI AŞAĞILAMAYA MI  BAŞLADIN?

Daha üç gün önce Defne’de kahvaltıda iktidara en yakın olduğumuz bu dönemde birbirimizle kavga etmeyelim diyordun. Şimdi ne oldu da bu kadar yıldır iktidarı görmeyen bir partinin nasıl kadrosu olsun diye CHP’ye kafa tutmaya, CHP ve kadrolarını aşağılamaya mı  başladın?  Bu kadar oy alan belediye başkanı her ilçeye on telefon açsa istediğini il başkanı seçtirir öyle mi Başkan  Savaş? CHP’de HBB’de yöneticilik yapacak derecede yetişmiş eleman yokmuş demek, öyle mi  Başkan Savaş? Senin yaptığın belediye başkanlığını hangi CHP’li yapamaz? Senin kardeşinin, akrabalarının, yönetim dehası varsaydığın arkadaşlarının yaptığı işi hangi CHP’li yapamaz! Senin temsililikten öteye gidemeyen, söz hakkı olmayan, kendi fikirlerini beyan edemeyen daire başkanlarının yaptığı işi hangi CHP’li yapamaz!

SEN ARTIK BARDAĞI TAŞIRDIN BAŞKAN SAVAŞ!

2009 yılından bu yana halka verdiğin vaatler, yapacağım dediğin projeler hala sosyal medyada duruyor. Vaatlerinin yüzde onunu bile yapamamışken CHP kadrolarına kafa tutmak senin haddin midir? Sen artık bardağı taşırdın Başkan Savaş. Yaptığın şey başkanlık değil zulümdür artık. Bu zulme ortak olan, ses çıkarmayan, bu sözleri yutacak olan CHP genel başkanı dahil her kim varsa yazıklar olsun!!! Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.