SARI: ALTINÖZÜ’MÜZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

SARI: ALTINÖZÜ’MÜZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Teşkilatları tarafından gerçekleştirilen “Şehir Buluşmaları” kapsamında, AK Parti 27. Dönem Çankırı Milletvekili, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay İl Koordinatörü Salim Çivitçioğlu, Altınözü’ne gelerek partililerle buluştu. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, AK Parti Altınözü Kadın Kolları Başkanı Hülya Aydın, AK Parti Altınözü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Dönmez ve ilçe yönetim kurulu ve partililerin katılım gösterdiği buluşmada teşkilat çalışmaları masaya yatırıldı.

MİLLETLE BİRLİKTE BÜYÜYEN, YENİ HEDEFLERE YÜRÜYEN BİR PARTİYİZ

Burada yaptığı konuşmada Altınözü’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalardan bahseden Başkan Sarı, Altınözü’nün hayatın her alanında gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti olarak daima yeni hedeflere yürüyen bir siyasi oluşum olduklarına vurgu yapan Başkan Sarı, “AK Parti’miz, milletimizle birlikte büyüyen, güçlenen ve yeni hedeflere yürüyen partidir. 27’inci Dönem Çankırı Milletvekilimiz, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız, Hatay İl Koordinatörümüz Sayın Salim Çivitçioğlu, İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Bulanık, Kadın-Gençlik Kolları Başkanlarımız, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve kıymetli dava arkadaşlarımızla Altınözü İlçe Parti binamızda düzenlenen toplantıda bir araya geldik, teşkilat çalışmalarımızı değerlendirdik ve hasbihâl ettik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Hep birlikte Altınözümüz için omuz omuza, gönül birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.