“İYİLİK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

“İYİLİK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

Hatay Avlu Dergisi sosyal sorumluluk projelerini sürdürmeye devam ediyor. Dergi yetkilileri düzenlenen sorumluluk projesi kapsamında Narlıca Ortaokulu ve Narlıca Yolağzı İlkokulunda veliler ve öğrenciler ile bir araya geldi. Bu kapsamda Narlıca Ortaokulu ve Narlıca Yolağzı İlkokulunda veliler ve öğrenciler ile bir araya geldi.Antakya’da Narlıca Ortaokulu ve Narlıca Yolağzı İlkokulu’nda düzenlenen “aile içi iletişim” söyleşisi Uzman Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı Yasemin Köşker Fansa tarafından 40 kişilik anne grubuna anlatıldı.Anneleri bir araya getiren seminer hakkında bilgiler veren Uzman Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı Yasemin Köşker Fansa, “Doğru biçimde çocuk yetiştirmenin ebeveynlerin kendini tanımasından, çocuklarını tanımaya ve ihtiyaçlarının ne olduğunu saptamaya yönelik” olduğunu ifade etti.

Söyleşide, ebeveynlerin kendini ve çocuklarını tanıması, çocuklarının duygularını anlaması ve kendi tutumlarıyla ilgili farkındalık kazanması amaçlanarak, aile içerisindeki iletişim ve aile bağlarının güçlendirilmesi hedeflendi.Çocukların motivasyonunu arttırmak içinse Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Müzik ekibi tarafından çocukların yaş düzeyine uygun müzikler söylendi. Öğrenciler, eğlenceli anlar yaşadı.

HAYALLERE GİDEN YOL O SIRALARDAN GEÇİYOR

Hatay Avlu Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Seren Güllü Dağdelen: “Yaptığımız sosyal sorumluluk projesine bir yenisini daha ekleyerek ilkokulu ve ortaokulu o sıralarda okuduğum okullarda etkinliklerimizi taçlandırmak istedim. Nereden geldiğimizi unutmadığımız her defasında Ahde Vefa’nın önemine vurgu yapıyorum. Bugün çocuklarla birçok diyaloğumuz oldu. Ortak soru sizde burada mı okudunuz oldu? Mikrofonu elime aldığım da bende sadece orada okuduğumu ve hayallerine giden yolun o sıralardan geçtiğini vurguladım. Bugün çocukluğuma gittim. İçinizdeki çocuğu kaybetmeyin.” Diye konuştu.

DESTEK VERENLERE BOLCA TEŞEKKÜR

Güllü Dağdelen: “Narlıca Ortaokulu ve Narlıca Yolağzı İlkokulu’nda ortalama 40 annemizle bir araya gelerek Uzman Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı Yasemin Köşker Fansa hocamızın “Aile İçi İletişim” semineri ile hayatlarına dokunmak istedik. Annelerimiz seminerde iken çocuklarımızı elbette unutmadık. Öğretmen ve öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak İçin Mini konserimize destek veren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz başta olmak üzere Antakya Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Alper Yıldırım ve bünyesinde bulunan müzik ekibine teşekkür ediyorum. Ev sahipliğinden dolayı Narlıca Ortaokulu Müdürü Mustafa Arıkoğlu, Narlıca Yolağzı İlkokulu Müdürü Gökmen Vurkaç ve çok değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.” Dedi.Ayrıca ihtiyaç sahibi kırk öğrenci içinse Avlu Dergisi ve iş ortakları tarafından ayakkabı yardımında bulunuldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.