6 BİN 500 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE DESTEĞİ

6 BİN 500 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE DESTEĞİ

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından hazırlanan 6 bin 500 adet okul çantası ve kırtasiye seti Suriye’deki öğrencilere dağıtıldı.

Suriye’de savaş şartlarına rağmen zor koşullar altında eğitim ve öğretime devam ediliyor. İnşa etmiş olduğu okullarla Suriye’deki binlerce çocuğun eğitim hayatına katkıda bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı, ‘‘Eğitimi Destekleme Çalışmaları’’ kapsamında Suriye’nin İdlib bölgesindeki 6 bin 500 öğrenciye, okul çantası ve kırtasiye seti dağıttı. İçerisinde defter, kalem, silgi, cetvel, boyama takımı gibi kırtasiye malzemelerinin bulunduğu set ve okul çantaları ile öğrenciler mutlu oldu.

AYDIN: EĞİTİM FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK

İHH Suriye Çalışmaları Eğitim Koordinatörü Sebahattin Aydın, yaptığı açıklamada, eğitimli bir neslin yetişebilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Aydın, Suriye’deki öğrencilerin kırtasiye ihtiyacını karşılamak amacıyla yardım çalışması yürüttüklerini belirterek, ‘‘Suriye’deki okullarımızda öğrenim gören öğrencilere her yıl olduğu gibi bu dönemde okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıttık. Bu çalışmamızdan İHH tarafından inşa edilen okullardaki 6 bin 500 öğrencimiz istifade etti. Geleceğe umutla bakan bireylerin yetişmesi için Suriye içerisindeki eğitim faaliyetlerimiz devam edecek. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz.’’ ifadesini kullandı.

İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye’deki mevcut krizin başladığı 2011 yılından bu yana ülke içerisinde eğitimi destekleme çalışmaları yürütüyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.