HARBELİOĞLU, TAKI ALIŞVERİŞİ ÇOK ANLIK BİR OLAY

HARBELİOĞLU, TAKI ALIŞVERİŞİ ÇOK ANLIK BİR OLAY

Antakya uzun çarşıda 12 yıldır gümüşçülük yapan Uğur Harbelioğlu, gümüş ile imitasyon ürünlerin çok fazla benzerlik gösterdiğini söyledi. Yaşanan benzerliği ayrıt etmenin zor olduğunu belirten Harbelioğlu, bunun en kolay yolunun arada ki fiyat farkları olduğunu ifade etti.

İşletme isminin patentini alarak 12 yıldır kehribar, gümüş alyans, yüzük, küpe, kolye, oltu ve doğal taş tesbih, bileklik ve özel tasarım ürünlerin satışını yaptığını söyleyen Harbelioğlu,  “Mağaralarda yapılan satış düştü ancak sanal ortamda yapılan satışlar çoğaldı. Web sayfalarında satılan birçok ürün hakiki gümüş değil yarısı gümüş yarısı bakırdan yapılıyor. Bu durumda internette olan fiyatı aşağıya çekiyor. Mağazaya gelen müşteri internette daha uygun olduğunu söylüyor. Ama aradaki farkı bilmiyor. O tarz ürünler alındıktan sonra da ciltte sağlık sorunları yaşanıyor. Bunlara dikkat edilmesi gerekiyor. Ayrıca takı alışverişi çok anlık bir olay. Kolye diye girersin ama küpesi, bilekliği derken birçok şey alırsın” dedi. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.