HATAYSPOR’A TAZEARSLAN’DAN TAM DESTEK

HATAYSPOR’A TAZEARSLAN’DAN TAM DESTEK

Süper ligde 1 sezon duramaz ve küme düşer denilen takıma 3. sezonunu yaşatan Hatayspor Kulübü Başkanı Nihat Tazearslan, Hatayspor’un başarısında önemli rol oynuyor.

Teknik Direktör Volkan Demirel’e verdiği açık çek ile istediği bölgeye istediği transferi gerçekleştiren yapıyı oluşturan Başkan Tazearslan, kulübün yeniden yapılanmasında da verdiği desteğin sonucunu başarıyla gördü. 3 sezonda takımı 3 defa sil baştan değiştiren Tazearslan, her dönemde başarılı futbolcular çıkarmayı başardı. Boupendza, Mame Diouf ve Akintola ile başlayan başarılı transfer atağı Ayoub el Kaabi ve Saba Lobjanidze ile sürdü. 5 kaliteli ismin 3’ünden bonservis geliri elde eden, Boupendza ile Akdeniz Bölgesi’nin bonservis rekorunu kıran Hatayspor’da bu yapılanmayı kuran ve başarıyla yöneten Tazearslan, önümüzdeki sezonda da yine iddialı bir takım kurmayı başardı. Listedeki 10 futbolcuyu takıma kazandıran Tazearslan, Teknik Direktör Volkan Demirel’in isteği üzerine takviyelere devam edileceğini de açıkladı.

TAZEARSLAN VARSA SORUN YOK

Süper ligin en borçsuz kulüplerinden birisi olmayı başaran Hatayspor’da oyunculara ödemelerin zamanında yapılması ve bu sistemin 3 yıldır işler halde tutulmasının arka planındaki isim olan Başkan Nihat Tazearslan, olağanüstü koşullar sebebiyle görevine mevcut yönetim ile 1 yıl daha devam edecek. Başkan Tazearslan’ın her sorunu çözebilen kilit rolde olmasından dolayı transferden kampa, maçtan antrenmana her alanda eli kolu güçlü olan Hatayspor, önümüzdeki yıllara da meydan okuyacak olan bu yönetim ile Tazearslan varsa sorun yok dedirtiyor. Strandberg, Aburjania, Maksimovic gibi adı Avrupa piyasasında duyulmuş isimleri zorlanmadan kadroya katan Hatayspor, ligin yıldızı Görkem Sağlam’ı, Eskişehirspor’un genç yeteneği Onur Arı’yı ve daha birçok ismi de başarıyla kadrosuna kattı. Sezonun başlamasına 10 gün kala takımı neredeyse hazır olan Hatayspor’un başarısının gizli kahramanı olan Nihat Tazearslan, çalışmalarıyla taraftarların da tam desteğini görüyor.

HATAYSPOR NEREDEYSE TARAFTARI DA ORADA

Hataylıların yoğun olarak yaşadıkları Mersin’de takımın oynatılması kararının fikir babası olan Başkan Tazearslan, bu sayede takımın taraftardan kopmamasının da sağlanacağını belirterek son derece isabetli bir karar verdiğini kamuoyuna kanıtladı. Hataysporlu taraftarlar kombinelere yoğun ilgi gösterirken, Başkan Tazearslan’ın Hatayspor neredeyse taraftarı da oradadır” sözü bir kez daha Başkan Tazearslan’ın ileri görüşlü kişiliğini ortaya koydu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.