KARAÇAY İLÇE OLSUN!

KARAÇAY İLÇE OLSUN!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Hatay’ın Samandağ İlçesi’ne bağlı Karaçay Mahallesi’nin önceki yıllarda bucak olarak hizmet verdiğini ve bundan sonraki süreçte kamu hizmetlerine ulaşabilmesi için ilçe olarak hizmet vermesi gerektiğini söyledi.

TBMM’de söz alarak Karaçay Mahallesi’nin ilçe olması ile ilgili bir konuşma yapan CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, “Eski bir “BUCAK” Merkezi olarak bölgemize hizmet vermiş olan Karaçay’ın tarihi misyonu ve oluşturduğu sosyal altyapı ile Bucak olarak hizmet verdiği bölgeye İlçe olarak hizmet vermesi, hem bölgenin ekonomisine katkı sunacak, hem de vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine daha kolay ulaşmasını sağlayacaktır. Günümüz dünyasında yerelleşme artık demokrasinin gelişmesi ve hizmet kalitesinin artması açısından çok önem arz etmektedir. Bizlerde bu nedenlerle Karaçay’ın ilçe olmasını TBMM’den talep ediyoruz.” diye konuştu. Haber:Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.