YEŞİLDAL: HATAY’IMIZI HIZLICA AYAĞA KALDIRACAĞIZ

YEŞİLDAL: HATAY’IMIZI HIZLICA AYAĞA KALDIRACAĞIZ

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hatay’ı hızlıca ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden çalışmalara devam edildiğini söyledi.

Milletvekili Yeşildal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Antakya Atatürk Caddesi üzerinde yapımına devam edilen konut ve işyeri inşaat alanını inceledi. Haftasonu ve gecenin ilerleyen saatleri olmasına rağmen inşaatlara ara verilmediğini kaydeden Yeşildal, Hataylı hemşehrilerini hızlıca konutlarına, esnafları da işyerlerine kavuşturmaya kararlı olduklarının altını çizdi.

OMUZ OMUZA HATAY’IMIZI YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ

Hatay’ın birlik ve beraberlik ruhunun bozulmasına müsaade etmeyeceklerini ifade eden Yeşildal, inşaat alanında yaptığı açıklamada; “Bugün 24 Şubat 2024. Gece 23.50. Atatürk Caddesi’ndeki TOKİ’nin yerinde dönüşüm şantiye alanındayız. Hafta sonu olmasına rağmen hummalı bir çalışma var. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Çevre, Şehircilik Bakanımızın talimatıyla mikserlerimiz çalışmaya devam ediyor. İşçilerimiz mesai mevhumu gözetmeksizin çalışıyor. Bir tek hedefimiz var. Şehrimizi yeniden inşa etmek, vatandaşımızı kalıcı konutlarına bir an önce buluşturmak. Hatay’ın birlik ve beraberliğiyle, omuz omuza vererek Hatay’ımızı yeniden inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.