DOĞAKA 2019 Yılı Mali Destek Programları ilan edildi

DOĞAKA 2019 Yılı Mali Destek Programları’ ilan edildi

DOĞAKA 2019 Yılı Mali Destek Programları ilan edildi
  • Güncel
  • 1 Şubat 2019 20:05
  • A+
    A-

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) 2019 Yılı İmalat Sanayisine Yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi, Bölge İçi Gelişmişlik Farklarının Azaltılması (Ekonomik Kalkınma), Bölge İçi Gelişmişlik Farklarının Azaltılması (Sosyal Kalkınma) ve Seracılığın Geliştirilmesi Mali Destek Programları kapsamında Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye illeri için destek programlarını ilan etti.
Arsuz’da bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, 2019 Yılı İmalat Sanayisine Yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Programına, Seracılıkla uğraşan küçük ve orta ölçekli işletmeler, kooperatifler ve çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olan çiftçiler ise Seracılığın Geliştirilmesi Mali Destek Programına başvuruda bulunabilecek.
Programlara için yapılacak başvurular elektronik ortamda (http://portal.kays.kalkinma.gov.tr) adresinden alınacak olup elektronik başvurular için son başvuru tarihi ve saati, 5 Nisan 2019 saat 23.59’dur. Elektronik ortamda tamamlanan başvurulara ilişkin Taahhütname’nin e-imza ile imzalanması ya da e-imza ile imzalanamadığı hallerde Ajansa elden, posta ya da kargo ile teslimi için son başvuru tarihi 12 Nisan 2019 saat 17.00’dir.
Programlara ilişkin il merkezi ve ilçelerde ücretsiz bilgilendirme toplantıları düzenlenecek. Bu toplantılara ilişkin takvim önümüzdeki günlerde Ajans web sayfasında yayınlanacak. Destek programına ilişkin rehberler, toplantı takvimi ve diğer ilgili dokümanlara ilişkin ayrıntılı bilgiler için Ajans web sitesi www.dogaka.gov.tr’yi takip edebilir. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.