ÜLKÜ OCAKLARI ÇOCUKLARI SEVİNDİRMEYE DEVAM EDİYOR

ÜLKÜ OCAKLARI ÇOCUKLARI SEVİNDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı Hatay’da önemli etkinliklerine devam ediyor. Ülkü Ocakları Hatay Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanı Alihan Döner tarafından başlatılan 1 Mont 1 Bot kampanyasına katılımlar artarak devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen dağıtımların ardından yurdun dört bir yanından yağan bağışlarla alınan ikinci kısım yardımlar da depremzede Hataylılara teslim edilmeye başlandı. Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı Hatay’da önemli etkinliklerine devam ediyor. Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı 1 Mont 1 Bot kampanyası kapsamında yapılan bağışları çocuklara ulaştırmaya devam ediyor. Hataylı esnaftan alınan bont ve montlar kent esnafının kalkınmasına da destek oluyor.

GÖNÜLDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ülkü Ocakları Hatay il Başkanı Alihan Döner konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı olarak başlatmış olduğumuz; “1 Mont 1 Bot” kampanyamıza yapılan bağışları çocuklarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Kampanyamız devam etmekte olup bağışta bulunan, katkısı olan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz Buradan Ayrılırsak Hakk Bize Küser.” dedi. Yardımları teslim alan vatandaşlar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanı Alihan Döner’e ve bağışçılara teşekkürlerini sundu. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.