GÜZELMANSUR: “AZ KALDI BİTECEK BU YOKSULLUK”

GÜZELMANSUR: “AZ KALDI BİTECEK BU YOKSULLUK”

CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu. Enflasyon rakamlarını eleştiren Güzelmansur: “Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapacağız diyorlardı, dünyada en yüksek enflasyona sahip 10 ülkeden biri yaptılar. Yaparsa AKP yapar!”dedi.

HATAY İÇİN BİRLİK OLMA ZAMANI

CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Samandağ’ında Cemal Gürsel Mahallesi ve Mızraklı Mahallesi’ndeyiz. Umutsuzluğu yıkacak, karanlıkları aydınlatacak, ötekileştirmeye son verecek, senden benden ayrımını ortadan kaldıracağız. Haydi Türkiye için değişim, Hatay için birlik olma zamanı.

AZ KALDI BİTECEK BU YOKSULLUK

Makyajlı TÜİK verilerine göre bile enflasyon bir yılda %43,68 arttı. Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapacağız diyorlardı, dünyada en yüksek enflasyona sahip 10 ülkeden biri yaptılar. Yaparsa AKP yapar! Az Kaldı bitecek bu yoksulluk.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.