BAŞKAN GÜL MESAİ MEVHUMU DİNLEMEDİ

BAŞKAN GÜL MESAİ MEVHUMU DİNLEMEDİ

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, mesai mevhumu dinlemeden yılbaşı gecesinde çalışan emekçileri görev bölgelerinde ziyaret etti.

İlçeye güvenlik ve sağlık alanlarında verdikleri hizmetlerle vatandaşları güvende tutan personelleri Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ile birlikte ziyaret eden Başkan Gül, tüm personellere iyi yıllar dileklerinde bulundu. Başkan Gül, beraberindeki Kaymakam Yılmaz ile birlikte sırasıyla Belen İlçe Jandarma Komutanlığı, HBB Belen İtfaiye, Belen Devlet Hastanesi, Belen İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Belen Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Gül ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede; “Yeni yıl giren Belen’imizde, mesai merhumu gözetmeksizin çalışan kamu personellerimizi, Belen Kaymakamımız Mahmut Sami Yılmaz’la birlikte ziyaret ederek, yeni yıllarının güzel ve mutlulukla geçmesi temennisinde bulunduk” dedi. Tüm personellere çalışmalarında başarı dileklerini ileten Başkan Gül, çeşitli ikramlarda da bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.