SÖZÜNDE DURMAYAN BAŞKAN

23 Nisan 2018 yılında deniz otobüsü seferlerinin başlayacağını açıklayan CHP idaresindeki HBB yine sözünde durmadı.

SÖZÜNDE DURMAYAN BAŞKAN

23 Nisan 2018 yılında deniz otobüsü seferlerinin başlayacağını açıklayan CHP idaresindeki HBB yine sözünde durmadı. Geçtiğimiz günlerde devlet finansının har vurulup harman savurulduğu “Asi projesi” adındaki asıl amacı israf uğraşı ve halkı oyalamak olan bu projede de çalışmalar sonuçlanamamış ve HBB Başkanı Lütfü Savaş bu konuda da yetersiz kalmıştır. Göreve geldiği günden şimdiye kadar açıklamış olduğu 160’ın üstünde olan hayali projelerin sadece seçim çalışmalarına yönelik bir göz boyama olduğu belirlenmiştir. ONA SARIL BUNA SARIL AFİŞLERİ VATANDAŞLARIN CEBİNDEN Mİ ÇIKIYOR?
Seçim çalışmaları kapsamında kesenin ağzını açan HBB Başkanı Lütfü Savaş, Hatay’ın birçok yerlerine kendi reklam çalışmalarının faturasını HBB personellerinin son 2 aylık maaşlarının yarısını vererek faturayı HBB personellerine kestiği iddia ediliyor. HBB personellerine yapmış olduğu baskıların yanı sıra HBB personellerinin maaşlarını almadığı iddia edilirken, bu da ayrı bir merak konusu olacak gibi görünüyor. HBB PERSONELİNE PSİKOLOJİK BASKI 31 Mart yerel seçimlerine kaybedeceği gözüyle bakan HBB Başkanı Lütfü Savaş, yapacağı programlar öncesi HBB personellerine psikolojik baskı yaparak programlara gelmelerini sağladığı iddia ediliyor. Savaş’ın yapmış olduğu programların kalabalık görünmesini sağlayan HBB personelleri Lütfü Savaş’ın seçimi kaybederek İbrahim Güler ile güleceklerini ifade etmeleri de HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın istenmeyen başkan olduğunun göstergesidir. HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.