BAŞKAN KARATAŞ O AİLEYİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KARATAŞ O AİLEYİ ZİYARET ETTİ

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, belediye desteği ile evi yapılan Ketti ailesini ziyaret etti.Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Karataş, aile ile de sohbet ederek hatırlarını sordu. Karataş, her ihtiyaç sahibine yardım etmeye devam edeceklerini belirterek, Ketti ailesine evlerinin hayırlı olmasını diledi.

“VATANDAŞLARIMIZI YUVALARINA KAVUŞTURMANIN ONURUNU YAŞAYACAĞIZ”

Hassa Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Belediye Başkanımız Mehmet Karataş Mahalle Muhtarı Abdullah Karacoban ile birlikte ev yapım çalışmaları sırasında Belediye Başkanımızın talimatıyla %50 oranında destek verdiğimiz Ketti ailesini hanesinde ziyarette bulundu.

Sıcak yuvalarında bizler güleryüz ile karşılayan başta aile reisi Selahatttin Ketti olmak üzere her bir bireye teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Mehmet Karataş Mazmanlı Mahalle Muhtarımız Abdullah Karacoban ile birlikte belediyemiz sosyal hizmetler müdürlüğü tarafından yapım çalışmaları devam eden ev inşasını ve ev sahibi Salih Daşbaş ve ailesini ziyarette bulundu. Kısa süre içerisinde vatandaşımızı sıcak hanesine kavuşturmanın onurunu yaşayacağız inşallah” ifadelerine yer verildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.