ABDÜLKADİR ÖZEL, “Cumhur İttifakı milletimizi kenetledi”

31 Mart yerel seçimleri kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ilçe ilçe gezerek, cumhur ittifakı için gayretlerini sürdüyor.

ABDÜLKADİR ÖZEL, “Cumhur İttifakı milletimizi kenetledi”

31 Mart yerel seçimleri kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ilçe ilçe gezerek, cumhur ittifakı için gayretlerini sürdüyor. Erzin’den İskenderun’a kadar tüm ilçe ve mahallelerde çalışmalarını sürdüren Abdülkadir Özel hızır gibi her yere, mitinge ve açılışlara yetişiyor.

ERZİN FAALİYETLERİ

Faaliyetleri kapsamında çeşitli açıklamalarda bulunan Abdülkadir Özel “Cumhur İttifakı MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Cumhur İttifakı Erzin Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Gökçe, AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarımız ve Teşkilatlarımız ile istişarelerde bulunduk.

Yerel seçim sürecinde birlik ve beraberlik içinde gayretli çalışmalara imza atan Cumhur İttifakı kadrolarımıza bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum.”

CUMHUR İTTİFAKI KENETLENDİ

“Cumhur İttifakı milletimizi kenetledi.Vatandaşlarımıza heyecanından coşkusundan ve muhabbetinden dolayı teşekkür ediyorum.Cumhur İttifakı Hatay Milletvekillerimiz, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız İbrahim Güler, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayımız Fatih Tosyalı, AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarımız, Teşkilatlarımız ile İskenderun Akçay Mahallemizde vatandaşlarımız ile bir araya geldik.”

GÖNÜL BELEDIYECILIĞI DEMEK, ESER DEMEKTIR, VIZYON DEMEKTIR
“İskenderun Belediyemiz tarafından yapılan Millet Parkı’nın açılışını milletimizle gerçekleştirdik.

Cumhur İttifakı Hatay Milletvekillerimiz, Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız İbrahim Güler, İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayımız Fatih Tosyalı, AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarımız, Teşkilatlarımız ile İskenderun Millet Parkı’nın açılışını gerçekleştirdik.31 Mart Hatay’ın Gönül Belediyeciliğine kavuşacağı tarih olacak İnşaallah.” Ifadelerini kullandı.

HABER: CANSU DİLEK


ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.