KAŞIKÇI:HASSA’DA KONUTLAR HAZIR

KAŞIKÇI:HASSA’DA KONUTLAR HAZIR

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hassa’da bir takım incelmelerde bulundu. Hassa’da konutlarının hazır olduğunu söyleyen Kaşıkçı: “Yaklaşık 20 bin vatandaşımız her türlü afetlere karşı dirençli bu yeni şehirde yaşamını devam ettirecek.” dedi.

MUTLU ANILAR BİRİKTİRMESİNİ DİLİYORUM.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Yaklaşık 20 bin vatandaşımız her türlü afetlere karşı dirençli bu yeni şehirde yaşamını devam ettirecek.  Vatandaşlarımızın yeni yuvalarında nice mutlu anılar biriktirmesini diliyorum.

REKLAM ALANI

KÖYLERİMİZLE İFTİHAR EDİYORUZ

Tiyek mahallemizi Sn Kaymakamız, ilçe Başkanımız ve HBB meclis üyelerimizle ziyaret ettik. Tiyek ve Dedemli afet konutlarının konumu gerçekten görülmeye değer.Türkiye yüzyılına yakışır köylerimizle iftihar ediyoruz. Ardından İlçemizde deprem sonrası yapımı tamamlanan/devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledik. Kız Öğrenci Yurdu, Jandarma Binası, Orman İşletme Müdürülüğü, Hükümet Konağı, Tarım Müdürülüğü…” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.