HAFIZLIK PROTOKOLÜ İMZALANDI

HAFIZLIK PROTOKOLÜ İMZALANDI

Hatay İl Müftülüğü ile Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, “Okul-Kur’an Kursu İşbirliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi Protokolü” imzalandı.

Hatay İl Müftülüğü ile Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, “Okul-Kur’an Kursu İşbirliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi Protokolü” imzalandı. Protokol ile örgün eğitime devam eden ve aynı zamanda hafızlık yapmak isteyen öğrencilerin, hafızlık eğitimi ile hafızlık sonrası eğitim öğretim süreçlerinin etkin, verimli ve sistematik bir şekilde gerçekleştirilmesi; mesleki, akademik, sosyal, kültürel, sportif ve ahlaki gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanmaktadır. Hatay İl Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmada Örgün Eğitim ile birlikte Hafızlık Eğitimi protokolü İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz ve İl Müftüsü Mevlüt Topçu’nun imzalarıyla yürürlüğe girdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.