BAŞKAN YAPAR TBBB’YE KAYDOLDU

BAŞKAN YAPAR TBBB’YE KAYDOLDU

Başkanlığını geçmiş dönem Antakya Belediye Başkanı ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu’nun yaptığı Türkiye Belediye Başkanları Birliği bünyesine Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar’ı da kattı. Kısa süre önce birliğin başkanlığına seçilen ve göreve geldiği günden bu yana birliğin tanıtımı için yoğun çaba sarf eden Başkan Yeloğlu, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın ardından Hatay’dan ikinci olarak Başkan Yapar’a rozet taktı.

YAPAR’DAN YELOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, TBBB Başkanı Mehmet Yeloğlu’na teşekkür etti. Rozetini alan Yapar yaptığı konuşmada; “Türkiye Belediye Başkanları Birliği Başkanı Sn. Mehmet Yeloğlu ve yönetim kurulu üyelerini belediyemizde misafir ettik. Bizleri de birlik üyeliğine dahil ederek rozet takdim ettiler. Ziyaretlerinden ve değerli hediyelerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.