GAZELLA TURİZM, BEŞİNCİ KİTABIYLA DEPREM BÖLGESİNDEKİ OTİZMLİ ÇOCUKLARIN EĞİTİMLERİNE DESTEK OLACAK

GAZELLA TURİZM, BEŞİNCİ KİTABIYLA DEPREM BÖLGESİNDEKİ OTİZMLİ ÇOCUKLARIN EĞİTİMLERİNE DESTEK OLACAK

Gazella Turizm, beşinci kitabıyla deprem bölgesindeki otizmli çocukların eğitimlerine destek olacak
Turizm alanında yenilikçi fikirlerle “İleri Seviye Gezginler” için benzersiz tur programları oluşturan Gazella Turizm, dünyanın en otantik bölgelerinden baş süslerinin, takıların ve etnik dövmelerin fotoğraflarının yer alacağı yeni kitabını çıkarmaya hazırlanıyor. 100 fotoğrafın yer alacağı kitapta fotoğrafıyla yer almak isteyen fotoğrafçıların, deprem bölgesindeki otizmli çocukların eğitimlerine destek olmak için Tohum Otizm Vakfı’na 3 bin TL’lik bağış yapması gerekiyor.
1996’dan bu yana turizme getirdiği yenilikçi bakış açısıyla özgün ve konforlu seyahat arayışındaki “İleri Seviye Gezgin”lerle dünyanın farklı noktalarını keşfeden Gazella Turizm, dünyanın en otantik bölgelerinden baş süsleri ve takıların yanı sıra içinde binlerce hikâye barındıran etnik dövmelerin fotoğraflarının yer alacağı yeni kitabını çıkarmaya hazırlanıyor.
Tüm basım masrafları Gazella Turizm tarafından karşılanacak olan kitap, birçok fotoğrafçının dünyanın farklı noktalarında çektiği 100 fotoğraftan oluşacak. Seçilen her fotoğraf için fotoğrafçılardan 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 şehrin etkilendiği deprem bölgesindeki otizmli çocukların eğitimleri için Tohum Otizm Vakfı’na 3 bin TL’lik bağış yapması istenecek. Yapılan bağışın ardından fotoğraflar yeni kitapta yayınlanacak ve fotoğraf sahibine üç adet fotoğraf kitabı hediye edilecek. Piyasada satılmayacak olan kitap sadece gezginlere ve Tohum Otizm Vakfı’na en az 3 bin TL’lik bağış yaparak bağış dekontunu Gazella Turizm’le paylaşanlara hediye edilecek.

Gazella Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Velit Gazel, “Gezmek, görmek ve keşfetmek hayatımızın en önemli parçalarından biri. Farklı kültürlere temas etmek ve dünyanın bize göre en uzak noktasındaki bir insandan bir şeyler öğrenmenin keyfi ise paha biçilemez bir deneyim. Gazella Turizm olarak çeyrek asrı aşan bir süredir, bizim gibi düşünen gezgin dostlarımızla bu motivasyonla hareket ediyoruz. Farklı kültürleri farklı şekillerde paylaşmayı seviyoruz ve bu kültür alışverişini her gün büyütecek yeni fikirlerin peşinden gidiyoruz. Beşinci kitabımızın yolculuğu da işte bu motivasyonla başlıyor. Dünyanın en otantik bölgelerinden baş süsleri ve takıları, içinde binlerce hikâye barındıran etnik dövmeleri yeni kitabımızda bir araya getiriyoruz. Hem ilham almak hem ilham vermek hem de deprem bölgesindeki otizmli çocuklarımızın eğitimlerini desteklemek için fotoğraflarınızı bekliyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.