MİLLETVEKİLİ ÖZEL’İN GECESİ GÜNDÜZÜ HATAY

MİLLETVEKİLİ ÖZEL’İN GECESİ GÜNDÜZÜ HATAY

Hatay’ı 15 ilçe ve 593 mahallesi ile bir bütün olarak kucaklayan TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, Hatay’ın vekili olarak kentin kalkınması için çalışıyor.

Gecesi gündüzü Hatay olan Vekil Özel, depremle yıkılan kenti yeniden ayağa kaldırmak adına projelerin takibini yapmak üzere çalmadık kapı bırakmıyor. Milletvekili Özel, ilgili bakanlıklar, kurum ve kuruluşlar ile dirsek temasını hiç kesmeden Hatay’a kazandırılması planlanan projelerin tüm aşamalarıyla yakından ilgileniyor.

MAKAM ODASININ KAPISI HERKESE ARDINA KADAR AÇIK

REKLAM ALANI

Ankara’da olduğu gibi Hatay’daki ofislerinin kapılarını daima açık tutan Vekil Özel, tüm hemşehrilerinin sorunlarıyla da yakından ilgileniyor. Hatay’a ömrünü adayan Vekil Özel, 24 saat mesai mevhumu dinlemeyen çalışma temposu ile tüm vatandaşların takdirini kazanmayı başardı. 15 ilçeden gelen tüm hemşehrilerini dikkatle dinleyerek çözümü anında üreten Milletvekili Özel’e çalışmaları için teşekkür eden Hataylı vatandaşlar, Vekil Özel’in Hatay için büyük şans olduğunu belirttiler. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.