CHP’LİLERDEN HGC’YE ZİYARET

CHP’LİLERDEN HGC’YE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Serkan Topal, beraberindeki CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, CHP Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Alev Gümüş ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensupları ile bir araya geldi.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı CHP’lilerin gündeminde ekonomik kriz vardı.

KUTLU: CHP İKTİDARINDA ÜLKE KÜLLERİNDEN DOĞACAK

Ziyarette ilk olarak açıklama yapan CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu; “Emin olun ülkemiz tarihinde vatandaşlar bu kadar zor durumda kalmadı. Vatandaşlar çocuklarına harçlık veremeyecek duruma geldi. İktidar 2001 krizini diline doluyor, ama şu an durum 2001 krizinden de kötü. Biz inanıyoruz ki iktidara geleceğiz. Bize sorulan sorular arasında şu var; Siz iktidarın en yakın adayısınız. Ama başa geçtiğinizde enkaz devralacaksınız. Siz neler yapacaksınız? Biz de buna şöyle devam veriyoruz; İlk 6 aylık dönemde israfı azaltıp tasarruf tedbirlerini uyguladığımızda, işçiye, üreticiye gerçek desteği verdiğimizde dahi ülkemiz sahip olduğu doğal kaynakları kullanarak küllerinden doğacaktır. Antakya’da da kentsel dönüşüm çağrısı yaptık. İnşaat maliyetlerinin artması nedeniyle kentsel dönüşüm de durdu. Ancak o alanda 700 kadar ailenin mağduriyeti söz konusu. Bu mağduriyetin bir an önce giderilmesini talep ediyoruz. Aynı zamanda Antakya’nın kalbi olan millet bahçesi yapılacak alanda katlı otopark yapılmasını da talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TOPAL: VATANDAŞIN DERDİ EKONOMİ

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Serkan Topal da konuşmasında; “Topal: Bugün Türkiye’nin neresine giderseniz gidin vatandaşa elektrik faturasını ödeyebiliyor musunuz dediğinizde aldığınız cevaplar aynı. Atanamadığı için intihar eden öğretmenlerimiz var. Enflasyonun bu kadar yüksek olduğu yerde maaşlara konuşan ufacık zamların vatandaşı ne kadar mağdur ettiği herkesin malumu” dedi. Konuşmaların ardından CHP heyeti, basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.