BAŞKAN SARI’DAN ANKARA ÇIKARMASI

BAŞKAN SARI’DAN ANKARA ÇIKARMASI

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, beraberindeki AK Parti İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan ile birlikte temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Başkan Sarı ve Erdoğan’ın ilk durağı, Hatay’a kazandırılan tüm hizmetlerde büyük pay sahibi olan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman oldu. Hatay’ın 15 ilçesine dönük hizmetlerle depremle yıkılan kentin ayağa kalkması için çalışan Milletvekili Yayman’ı ziyaretinde ilçeye kazandırılması planlanan projeleri görüşen Başkan Sarı, Vekil Yayman’dan destek istedi.

YAYMAN: SÖZ KONUSU HATAY İSE GERİSİ TEFERRUATTIR

REKLAM ALANI

Milletvekili Yayman, baba ocağı Hatay’ı ayağa kaldırma yolunda gelen her isteği baştacı edeceklerini ve kente kazandırılması için çalışacaklarını belirtti. Milletvekili Yayman; “Söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır diyerek Hataylı hemşehrilerine selamlarını iletti.

BAŞKAN SARI YAYMAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanı Rıfat Sarı, misafirperverliğinden ve desteklerinden dolayı Milletvekili Hüseyin Yayman’a teşekkür etti. Başkan Sarı, ziyaretle ilgili açıklamasında; “TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanımız AK Parti Hatay Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’ı AK Parti Hatay İl Başkanımız Dr. Mustafa Erdoğan ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki ofisini ziyaret ettik. Sayın vekilimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.