İYİ PARTİLİ CÖMERT, “HATAY YENİDEN” VİZYONUYLA Z KUŞAĞININ GÜVENİNİ KAZANIYOR

İYİ PARTİLİ CÖMERT, “HATAY YENİDEN” VİZYONUYLA Z KUŞAĞININ GÜVENİNİ KAZANIYOR

İYİ Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nusret Cömert, görevi devralmasına sayılı günler kala gençlerin ilgi odağı oluyor. Sıra dışı seçim kampanyası, “Hatay Yeniden” vizyonu ve projeleriyle “Z kuşağının” beğenisini ve güvenini kazanan Nusret Cömert, seçim çalışmalarında bu yoğun ilgiden dolayı hoş sürprizlerle de karşılaşıyor. İlk kez oy kullanacak Hataylı gençlerin gönlünde günler öncesinde seçimi kazanan Nusret Cömert, sık sık selfie çektiriyor, kardeşlerine “Hatay Yeniden” vizyonunun kentin aydınlık yarınlarının habercisi olduğunu anlatıyor. “Hizmette cömert davranacak bir yerel yönetim anlayışının tam zamanıdır” Son günlerde yapılan kamuoyu anketlerinde istikrarlı yükselişini sürdüren Nusret Cömert, “Binlerce yıllık geçmişiyle kültürlerin buluşma noktası olan ve topraklarındaki bereketi halkıyla ve ülkesiyle paylaşan Hatay’a hizmette cömert davranacak bir yerel yönetim anlayışının tam zamanıdır.” diyor. Hataylı gençlerle buluşmalarında birleştirici ve kaynaştırıcı bir anlayış temelinde oluşturduğu “Hatay Yeniden” vizyonuyla, tarihi ve kültürel dokuyu koruyarak, afetlere dirençli, müreffeh, uygar ve yaşanabilir bir şehir kurma sözü veren Nusret Cömert, yeni Hatay’ın bilgiyle güçleneceğini, teknolojiyle yükseleceğini dile getirirken, gençler için hazırladığı eğitim, meslek ve sosyal hayata dönük projelerini anlatıyor.

“Hataylı gençlerin geleceğin iş insanları olmasını teşvik edeceğim” Hatay’ın gençliğine eğitimde fırsat eşitliği, meslekte güvence, sosyal hayatta renk sözü veren Nusret Cömert, “Gençlerimiz için mesleki eğitim merkezleri, sosyal, kültürel ve spor alanları oluşturacağım. Kuracağım Hatay Teknoloji Vadisi’nde gençlerimizin teknoloji ve yazılım becerilerini geliştirmek, onları dijital dünyanın gereksinimlerini için hazırlamak ve yazılım sektöründeki iş fırsatlarını erişimlerini kolaylaştırmak amacıyla kodlama, web geliştirme, mobil uygulama yapımı ve yatırım tasarımı gibi alanlarda eğitimler sunacağım. Bu atölyeler pratik uygulamalar ve proje tabanlı öğrenme yaklaşımları içerecek.

Yabancı dil eğitimlerine yönelik programlarımız olacak. Nitelikli işgücünün yetişmesi için çeşitli meslek için sertifikalı kurslar düzenleyeceğim. Girişimcilik eğitimleriyle Hataylı gençlerin geleceğin iş insanları olmasını teşvik edeceğim. Gençlerimize çeşitli spor dallarında eğitim imkânı sunarak, spor becerilerini geliştirmek ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmak amacıyla Hatay Spor Akademisi’ni kuracağım. Akademimizde, basketbol, voleybol, futbol, yüzme gibi popüler spor dallarında, uzman eğitmenler eşliğinde düzenli antrenman ve eğitim programları sunacağım.

Ayrıca, spor bilinci ve takım çalışması becerilerini geliştirecek etkinlikler, yarışmalar düzenleyeceğiz ve yetenekli sporcularımızı da destekleyeceğim.” diye müjdelerini sıralıyor. “Rekreasyon projemle Asi Nehri’nin gecesi başka, gündüzü bir başka olacak” Hizmet döneminde öncelik vereceği çalışmalar arasında Asi Nehri Rekreasyon Projesi’nin olacağını belirten Nusret Cömert, “Bu projemde Hatay’da yaşayan herkes için bir alan olacak. Parklar, kültür sanat merkezleri, spor alanları, yürüyüş alanları, bisiklet yolları, konser alanları, kafe ve restoranlar yapacağım. Hataylı gençlerimiz için aileleriyle, arkadaşlarıyla birlikte güzel vakit geçirebileceği örnek bir rekreasyon projesi gerçekleştireceğim” diyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.