MKÜ’DE “YENİ MEDYADA YENİ UFUKLAR” SERTİFİKA TÖRENİ

MKÜ’DE “YENİ MEDYADA YENİ UFUKLAR” SERTİFİKA TÖRENİ

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ), yeni medya alanında ufuk açıcı bir etkinlik düzenledi.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ile “Bir İz Dayanışma Derneği” iş birliğinde gerçekleştirilen “Hatay Yeni Medya Eğitimi”nin sertifika töreni, Rektör Prof. Dr. Veysel Eren’in katılımıyla Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Veysel Eren’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can ve Prof. Dr. Mehmet Turan da katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından açılış konuşmasını “Bir İz Dayanışma Derneği” Proje Koordinatörü Dilara Eldaş gerçekleştirdi. Eldaş, projeyle öğrencilere yeni medya alanında yeni ufuklar açmayı hedeflediklerini belirtti.

REKLAM ALANI

Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ise açılış konuşmasında, projenin deprem sonrasında özellikle kadınlara katkı sağlamayı hedeflediğini vurguladı. Katılımcılara verilen eğitimin, onların kendilerini daha da geliştirmelerini ve bu eğitimi gelir getirecek bir mesleğe dönüştürmelerini beklediklerini ifade etti.

Açılış konuşmalarının ardından, eğitime katılanlara sertifikaları Rektör Prof. Dr. Veysel Eren, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can ve Prof. Dr. Mehmet Turan tarafından takdim edildi. Tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.