BAŞKAN YALÇIN HATAYLILARI ABA GÜREŞLERİNE ÇAĞIRDI

BAŞKAN YALÇIN HATAYLILARI ABA GÜREŞLERİNE ÇAĞIRDI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, tüm vatandaşları 22.’cisi düzenlenecek olan Yayladağı Kültür Sanat Festivali ve Aba Güreşi Şampiyonasına davet etti.

Aba Güreşi İl Temsilcisi Mustafa Çağıran ile birlikte Mustafa Sayın Aba Güreşi Alanı’nda açıklamalarda bulunan Başkan Yalçın; “Aba Güreşi İl Temsilcisi Mustafa Çağıran ile birlikte Mustafa Sayın Aba Güreşi Alanı’ndayız. Bu sene 22.’sini düzenleyeceğimiz Kültür Sanat Festivali ve Aba Güreşi Şampiyonasına tüm halkımızı davet ediyoruz. 11 Ağustos Pazar günü saat 10.00’da tartılarla birlikte Aba Güreşlerimiz bu sahamızda başlayacak. Buradan tüm ilçe halkımızı, tüm Hatay halkımızı Mustafa Sayın Aba Güreşleri alanında düzenleyeceğimiz olan 22. Aba Güreşi Festivali’ne davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÇAĞIRAN: TÜM HALKIMIZI ATA SPORUMUZU DESTEKLEMEYE ÇAĞIRIYORUZ

REKLAM ALANI

Aba Güreşi İl Temsilcisi Mustafa Çağıran ise aba güreşlerinin ata sporu olduğunu belirterek tüm vatandaşları ata sporunu desteklemeye çağırdı. İl Temsilcisi Çağıran; “22.’sini düzenleyeceğimiz Aba Güreşi Türkiye Şampiyonasına Devrent Mahallesi’nde çok güzel bir ortam hazırladığı için Mehmet Yalçın başkanımıza çok teşekkür ederiz. Bu ortamın herkes tarafından gelinip görülmesi amacıyla tüm halkımızı Pazar günü Aba güreşlerini izlemeye ve katılmak üzere Yayladağı’na bekliyoruz” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.