VALİ MASATLI ERZİN’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ MASATLI ERZİN’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Erzin’de kamu kaynaklarıyla yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde inceledi.

İncelemeler esnasında yetkililerden bilgi alan Vali Masatlı’ya Erzin Kaymakamı Onur Özaydın da eşlik etti. Vali Masalı Erzin Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, Erzin-Dörtyol Karayolu Yol Yapım Alanı, Erzin Küçük Sanayi Sitesi, Erzin Deresi Köprü Yapım Alanı’nda incelemelerde bulundu. Çalışmaların aşamaları hakkında yetkililer ile istişarelerde bulunan Masatlı, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasıyla Erzin’in çehresinin değişeceğini ve istihdama katkı sunulacağını açıkladı.

PROJELERİMİZ HATAY’IMIZA HAYIRLI OLSUN

Devam eden çalışmalarla ilgili valilik kaynaklarından yapılan açıklamada; “Erzin Merkez İsalı Mahallesi Bent Küme Evleri ile Merkez İsalı Mahallesini birbirine bağlayacak ve tamamlandığında 30 metre uzunluğa ve 7 metre genişliğe sahip olacak Erzin Deresi Köprü Yapım Alanını ziyaret ettik. 7 blok, 71 işyerinden oluşan ve yakında esnafımıza teslim edilecek olan Küçük Sanayi Sitesi inşaat alanında incelemelerde bulunduk. İçişleri Bakanlığımızca yaptırılan, uzunluğu 12.5 km olan ve çalışmaların hızla devam ettiği Erzin-Dörtyol Karayolu’nda incelemelerde bulunduk. Erzin Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat alanlarında incelemelerde bulunduk. Projelerimiz Erzin’e ve Hatay’ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.