HATAY YERİNDE DÖNÜŞÜM İLE HAYAT BULACAK

HATAY YERİNDE DÖNÜŞÜM İLE HAYAT BULACAK

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Defne ve Antakya ilçelerinde yapımı devam eden kentsel dönüşüm proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Defne’ye bağlı Çekmece, Elektrik ve Armutlu, Antakya’ya bağlı Emek Mahalleleri’nde yapımı devam eden konut çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Vali Masatlı, hızla devam eden çalışmalar ve projenin detayları hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Armutlu Mahallesi ve Elektrik Mahallesi: 3. Bölge 1. Ve 2. Etap 1.490 Konut 306 Dükkan, Çekmece Mahallesi: 7. Ve 8. Bölge 621 Konut 41 Dükkanın inşa çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Vali Masatlı, yeni Defne’nin çok kısa süre içerisinde hayat bulacağını ifade etti. Antakya Emek Mahallesi 6.Etap: 645 Konut – 76 Dükkan inşaatının devam ettiği alanda çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Masatlı açıklamasında; “Yerinde Kentsel Dönüşüm Projeleri ile Antakya İlçemizin Yeni ve Güçlü Yüzü Antakya İlçemizde bulunan ve yapımı hızla devam eden Emek Mahallesi Yerinde Kentsel Dönüşüm Sahasında incelemelerde bulunduk. Çok kısa süre içerisinde Emek Mahallemizi canlandıracağız” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.