YAYLADAĞI’NDA MEHMET YALÇIN RÜZGARI!

YAYLADAĞI’NDA MEHMET YALÇIN RÜZGARI!

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Hatay’ın en genç belediye başkanı olan Mehmet Yalçın, Yayladağı’na hizmet etmek için gecesini gündüzüne katıyor. Yaptığı birbirinden başarılı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam eden Başkan Yalçın, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Mustafa Sayın’dan boşalan Yayladağı Belediye Başkanlığına meclis üyelerinin oy birliğiyle seçilmişti. Başkan Yalçın görevi devraldığında Yayladağı’nın kendisi için çok önemli olduğunu söylemiş ve “Seçilmiş olduğum görevin sorumluluğunun ne denli büyük olduğunun bilincindeyim. Merhum Başkanımız Mustafa Sayın’ın bıraktığı bayrağı en iyi biçimde taşımak adına var gücümle çalışarak Yayladağı’mıza en iyi hizmeti verme gayretinde olacağım” ifadelerini kullanmıştı.

YAPTIĞI HİZMETLERLE GÖNÜLLERLE GİRDİ
Başkan Yalçın yapımı tamamlanan Devrent Mesire alanının donatı alanlarını genişletmesinin yanı sıra ilçeye kamp alanı, kültür merkezi, parklar, dinlenme alanları kazandırdı. Vatandaşların çilek ve mantar üretiminin 4 mevsime yayılması için soğuk hava deposu, kurutma tesisi ve çok çeşitli yardımlarda bulunarak çiftçilerin bilinçlenmesi için eğitim kampanyaları başlatmasıyla da takdir toplayan Başkan Yalçın, Yayladağı’nda kültür sanat hamlesi de gerçekleştirdi. İlçede kültür merkezinin tamamlanmasının ardından sanatsal etkinliklere de hız verdi. Ardı ardına sahnelenen gösteriler ile ilçe halkının hoş vakit geçirmesini amaçlayan Yalçın, vatandaşların boş vakitlerini değerlendirmeleri için de kütüphaneyi hayata geçirdi.
Yayladağılı vatandaşlarla sık sık bir araya gelen ve ilçeye hizmet kazandırmak için Ankara temaslarını belli aralıklarla sürdüren Başkan Yalçın, i ilçedeki çalışmalara vatandaşlardan gelen taleplere göre yön verdiklerini ifade etti.
BAŞKAN YALÇIN’DAN TURİZM ATAĞI
Yayladağı ilçesinin inanç turizmi, doğa turizmi, deniz turizmi ve kültürel turizm açısından önemli bir altyapıya sahip olduğunun altını çizen Başkan Yalçın, “İlçemizde geçtiğimiz yıldan bu yana belediyemizce attığımız atılımlar turizm sektörünün hazırlık aşamasını hızlandırdı. Karamağara Dalış Akademisi projemiz ile Deniz Turizmi, Devrent Sosyal Tesisleri’miz ile Doğa Turizmi, Tarih kokan sokaklarımız, Kültür Merkezimiz ve Şenköy Çanakkale Şehitleri Müzemiz ile Kültür Turizmi alanlarında yaptığımız atılımlar ile ilçemizin tanıtımında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Yayladağı ilçesini hak ettiği yere getirmek için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.